Hozzávalók: (kb. 20 db-hoz)
3 tojás
15 dkg cukor
1 vanília rúd vagy vaníliás cukor
15 dkg vaj
1 csipet só
30 dkg liszt
1 cs. sütőpor
15 dkg étcsoki
2 nagyobb alma
pici fahéj ízlés szerint
Elkészítés:
1. A tojást a cukorral és a vaníliával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat.
2. A lisztet összekeverjük a sütőporral,sóval és a fahéjjal,ezután belekeverjük a tojásba.
3. Az almát megtisztítjuk és felkockázzuk. A csokoládét szintén felkockázzuk vagy apró darabokra tördeljük és beleforgatjuk a tésztába.
4. Ezután a masszát a muffin formába kanalazzuk,-legalább 3/4-ig legyen a kis formánk- és 180° -os sütőben (alsó-felső sütés , légkeverés programon) 30-35 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése