A csirkemellet óvatosan bevágjuk és széthajtjuk.Frissen őrölt sóval és borssal fűszerezem,majd megszórom oregánóval és jöhet bele a sonka és a sajt!!
Nekem képbe került egy egész sovány sonkával megtöltött pipi,azért más a színe..
(Mi mindig frissen nevelgetjük a zöldfűszereket és ha már sok van akkor magunknak leszárítjuk,szóval ez is "saját" oregánó és sokkal ízletesebb így minden! :) )
Nekem képbe került egy egész sovány sonkával megtöltött pipi,azért más a színe..
(Mi mindig frissen nevelgetjük a zöldfűszereket és ha már sok van akkor magunknak leszárítjuk,szóval ez is "saját" oregánó és sokkal ízletesebb így minden! :) )
Ezután összehajtjuk és én a biztonság kedvéért összetűztem hústűvel hogy minden maradjon a kis pipi szendóban.
Kívülről is megszórom a fűszerekkel,majd egy serpenyőbe pici kókuszzsírt hevítettem és mentek is bele a husik. Lefedtem hogy párolódjon,ilyenkor nyugodtan mehet alá egy kis víz.
Természetesen bármilyen zsiradék kerülhet a husi alá! :)
Természetesen bármilyen zsiradék kerülhet a husi alá! :)
Amikor megpuhultak a husik,levesszük a fedőt és szép színt adunk a külsejének és voálá kész is van!
Gyors,egyszerű,finom és egészséges!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése