Hozzávalók:
* 7 db közepes gomba
* 10 dkg pulykamell sonka
* 2 db főtt tojás
* 10 dkg túró
* 1 mokkás kanál mustár
* 1-2 ek. tejföl
* só,bors ízlés szerint
* 5 dkg reszelt sajt
* és kb. 4 karika a póréhagyma zöldjéből
A sonkát és a tojást felkockázom,a hagymát picire elvágom,összekeverjük a túróval,tejföllel és a többi hozzávalóval és ízlés szerint fűszerezzük.
* 10 dkg pulykamell sonka
* 2 db főtt tojás
* 10 dkg túró
* 1 mokkás kanál mustár
* 1-2 ek. tejföl
* só,bors ízlés szerint
* 5 dkg reszelt sajt
* és kb. 4 karika a póréhagyma zöldjéből
A sonkát és a tojást felkockázom,a hagymát picire elvágom,összekeverjük a túróval,tejföllel és a többi hozzávalóval és ízlés szerint fűszerezzük.
A gombát megtisztítom,megmosom és kicsit befűszerezem.
Fogok egy hőálló tálat és nagyon vékonyan kikenem olívával és így fektetem bele a megtöltött gombácskákat. Ezután megszórom a tetejét sajttal és előmelegített sütőben 180°-on addig sütöm míg a sajt aranybarna nem lesz a tetején.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése