A tészta hozzávalói:
500g liszt
1 vanília rúd kikapart belseje
pici édesítőszer
4 tojás
1 liter tej
A tésztát összekeverem és picit állni hagyom,ha túl sűrű lett akkor ásványvízzel nyugodtan lehet hígítani. De csak óvatosan!
Mikor kisültek a palacsinták (3 darabot félre rakok) én házi cukormentes baracklekvárral megkentem és megszórtam darált dióval és így rétegeztem még el nem fogytak a palacsintáim.
A maradék 3 palacsintába töltöttem lekvárt és diót majd felcsavartam,felvágtam és a torta tetejét díszítettem vele.
Mivel én gluténérzékeny vagyok ezért magamnak is ki kellett találnom valamit,hogy ne maradjak ki a jóból! :)
Az én tésztám receptje:
125 g gluténmentes liszt
pici édesítő
1 vanília rúd kikapart belseje
1 tojás
3 dl tej.
A serpenyőt nagyon picit kenjük meg olajjal az elején,és közben is lehet ha kezd tapadni a tészta,de nem kell eltúlozni!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése