Hozzávalók:
2 egész csirkemell
40 dkg koktélparadicsom
2 csomag mozzarella
4 gerezd fokhagyma
5 friss bazsalikom ág
2 ek. balzsamecet
1 ek. kókuszzsír
só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkemellet megmosom majd sózom és borsozom.
Serpenyőben 1 ek. kókuszzsírt hevítek és a csirkének mind a két oldalát 6-6 percig sütöm.
Ezután kiveszem a csirkemellet és abban a serpenyőben amiben sült a husi beleöntöm a balzsamecetet és a zúzott fokhagymát majd kicsit megpirítom.
A koktélparadicsomokat megfelezem,hozzáadom a fokhagymás balzsamecethez és kb. 5 percig párolom.
Ezután hozzáadom a friss bazsalikomot és a csirkemellet is visszarakom a serpenyőbe így párolom még 5 percig.
Miután ezzel megvagyok,felszeletelem a mozzarellát és a csirkemell tetejére rakom majd letakarom még jól ráolvad a sajt.
Fűszeres bulgurral tálaltam! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése