Hozzávalók:
* 50 dkg liszt
* 50 dkg liszt
* 2,5 dkg élesztő
* 2-3 dl langyos víz + amit felvesz
* 4 ek. étolaj
* pici cukor
* só,bors,friss bazsalikom és oregánó levél
Az élesztőt a langyos vízben egy pici cukorral felfuttatom.
Hozzáöntöm a liszthez és a többi hozzávalóhoz,majd jól összegyúrom.
Ezután letakarva legalább fél órán keresztül duplájára kelesztem.
Vékonyan olajozott tepsibe rakom és 180°-ra előmelegített sütőben elősütöm.
Mikor ezzel megvagyok,ráteszem a feltételek és visszatolom a sütőbe majd készre sütöm.
A paradicsomszószt már egy régebbi receptben leírtam hogy készítem,az pedig hogy milyen feltét kerül a pizzánkra csak a képzelet szab határt! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése