Hozzávalók:
1 db nagyobb banán
2 db tojás (M-es méretű legalább)
2 ek. apró szemű zabpehely (elhanyagolható)
1 ek. cukrozatlan kakaópor
1 mk. fahéj
édesítőszer ízlés szerint
A töltéshez:
1 db nagyobb alma
ízlés szerint fahéj
1 tk. xilit alapú vanília
cukormentes baracklekvár
A tetejére: 2 dkg olvasztott cukormentes csokoládé
A serpenyő kenéséhez: 1 ek. kókuszzsír
Elkészítés:
1. A "tészta" hozzávalóit turmixgépbe rakom és alaposan összeturmixolom.
2. Kókuszzsírral kikent palacsintasütő serpenyőben kisütöm őket.
3. Az almát megmosom és felszeletelem.
4. Az almát a vaníliával és a fahéjjal,serpenyőben átforgatom még az almaszeletek kicsit megpuhulnak.
5. A végén pedig összerakom a kis tornyot: palacsinta,fahéjas-alma,baracklekvár,palacsinta és a tetejére egy kis olvasztott cukormentes csokoládé került.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése