Hozzávalók:
1 liter laktózmentes tej
1 db narancs kifacsart leve és reszelt héja
1 cs. gluténmentes xilit alapú csokoládé puding
12 dkg cukormentes csokoládé
2 ek. cukrozatlan kakaópor
2 db fahéjrúd
4 db csillagánizs
6-7 db szegfűszeg
pici szerecsendió
édesítőszer ízlés szerint
Elkészítés:
1. A száraz hozzávalókat összekeverem és tejjel csomómentesre keverem.
2. A narancsot megmosom,lereszelem a héját majd kifacsarom a levét és a tejhez adom így kezdem el főzni.
3. Ezután édesítem és hozzáadom a fahéjrudat,a csillagánizst,a szegfűszeget.
4. Amikor már majdnem elkészült, beletördelem a csokoládét és elkavarom és sűrűre főzöm.
Mikor elkészült egy finom krémes,sűrű forró csokoládét kapunk! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése