Hozzávalók:
3 ek. kókuszliszt
2 ek. cukormentes kakaópor
5 db tojás
édesítőszer ízlés szerint
A krémhez:
1 csomag xilit alapú gluténmentes vanília puding
3,5 dl tej
Elkészítés:
1. A tojásokat szétválasztom és a fehérjét kemény habbá verem.
2. A tojások sárgáját az édesítővel felverem,majd hozzáadom a kakaóport és a kókuszlisztet és így keverem a kemény habbá vert tojásfehérjéhez.
3. Sütőpapírral bélelt tepsibe (amit én nagyon vékonyan megkentem kókuszolajjal) öntöm a tésztát és előmelegített sütőben (180°) készre sütöm.
4. A pudingot elkészítem a szokásos módon és hagyom kihűlni.
5. Amikor elkészült a tésztánk egy konyharuhába tekerve hagyom kihűlni.
6. A kihűlt tésztába beletöltöm a vanília pudingot,feltekerem és miután egy kicsit hagytuk állni lhet is szeletelni!! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése