Én 2 adagot készítettem ebből összesen 33 db linzer lett (lekvárral összeragasztva) !
Hozzávalók: (1 adaghoz)
150 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett,kenyér és péksüteménylisztkeverék + 12 g a nyújtáshoz
40 g darált dió
30 g eritrit
1 ek. vanília aroma
1 g só
1 db narancs lereszelt héja
20 g frissen facsart citromlé
2 db tojás
1 db tojássárgája
40 g kókuszolaj
A töltelékhez: cukormentes,házi sárgabarack lekvár
Elkészítése:
1. Mérjük külön edénybe a száraz alapanyagokat és a narancshéjat.
2. Adjuk hozzá az olajat és morzsoljuk össze.
3. Egy másik edénybe keverjük össze a folyékony hozzávalókat,majd öntsük hozzá a száraz hozzávalókhoz és gyúrjuk össze.
4. Ezután takarjuk le frissentartó fóliával és rakjuk a tésztát 20 percre a hűtőbe.
5. Ha letelt a pihentetési idő,lisztezett felületen gyúrjuk át a tésztát.
6. Nyújtsuk 4 mm vastagra és szúrjunk belőle tetszőleges formákat.
7. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük őket és 180 °-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
8. Miután kihűltek,lekvárral összetapasztjuk őket!
Hozzávalók: (1 adaghoz)
150 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett,kenyér és péksüteménylisztkeverék + 12 g a nyújtáshoz
40 g darált dió
30 g eritrit
1 ek. vanília aroma
1 g só
1 db narancs lereszelt héja
20 g frissen facsart citromlé
2 db tojás
1 db tojássárgája
40 g kókuszolaj
A töltelékhez: cukormentes,házi sárgabarack lekvár
Elkészítése:
1. Mérjük külön edénybe a száraz alapanyagokat és a narancshéjat.
2. Adjuk hozzá az olajat és morzsoljuk össze.
3. Egy másik edénybe keverjük össze a folyékony hozzávalókat,majd öntsük hozzá a száraz hozzávalókhoz és gyúrjuk össze.
4. Ezután takarjuk le frissentartó fóliával és rakjuk a tésztát 20 percre a hűtőbe.
5. Ha letelt a pihentetési idő,lisztezett felületen gyúrjuk át a tésztát.
6. Nyújtsuk 4 mm vastagra és szúrjunk belőle tetszőleges formákat.
7. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük őket és 180 °-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
8. Miután kihűltek,lekvárral összetapasztjuk őket!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése