1 db guava
1 db maracuja
3 db mangosztán
200 g túró
400 ml kókusztejszín
2 ek. kókuszreszelék
jégkocka
édesítőszer ízlés szerint
A tetejére: cukormentes olvasztott csokoládé
Elkészítés:
1. A gyümölcsöket megtisztítjuk,felkockázzuk és fagyasztóba rakjuk megdermedni.
2. A kókusztejszínt,túrót,kókuszreszeléket és az édesítőszert egy tálba öntöm és botmixerrel pürésítem.
3. A kókuszos krémet,a jégkockával és a megdermedt gyümölcsökkel,turmixgépbe öntöm és összeturmixolom.
4. Ezután,visszaöntöttem a tálba és fagyasztóba raktam!Mikor már majdnem megfagyott, de még krémes állaga van a fagyinak,kivesszük a mélyhűtőből és robotgéppel felkeverjük.
5. Utolsó lépésként,kelyhekbe kanalaztam,friss gyümölccsel és cukormentes olvasztott csokoládéval tálaltam.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése