Hozzávalók:
4 kisebb padlizsán
1 nagy evőkanál olíva olaj
2 gerezd fokhagyma
só és bors ízlés szerint
egy kis csokor snidling
Elkészítés:
1. Mossuk meg a padlizsánt majd rakjuk sütőbe (200 ° alsó-felső sütés program) és süssük meg,majd ezután még grillezzük kb. 10 percig.
2. Vegyük ki a sütőből,takarjuk le és hagyjuk kihűlni! (ha letakarjuk miután kivettük a sütőből,könnyen meg tudjuk tisztítani.)
3. A megtisztított padlizsánt,-a snidling kivételével- minden hozzávalóval együtt botmixer segítségével mixeljük finom krémesre. Ezután keverjük hozzá a felaprított snidlinget.
4. Amikor elkészült szedjük üvegbe és hűtőben tároljuk.
Vigyázat,gyorsan elfogy! :) Tökéletes páros reggeli pirítóshoz vagy mártogatósnak egy finom grissinivel!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése