Hozzávalók: /8 db muffinhoz/
140 g Szafi refrom étcsokoládé ízű muffin lisztkeverék
4 db tojás
20 g kókuszolaj
70 g víz
40 g vaníliás eritrit
15 dkg áfonya
A tetejére: friss menta és magas kakaótartalmú étcsokoládés pasztilla került!
Elkészítése:
1. A tészta száraz és folyékony hozzávalóit külön tálba kimérjük,a folyékony hozzávalókat elkeverjük. Ezután összeöntjük és csomómentesre keverjük. Utolsó lépésként keverjük hozzá az áfonyát.
2. Kókuszolajjal kikent szilikonos muffin formába adagoljuk a tésztát és 180°-on /alsó-felső sütés programon/ 20 perc alatt készre sütjük a muffinokat.
3. Mikor kivettük a sütőből,rácson hagyjuk kihűlni és a tetejére csokoládé pasztillát és mentát rakunk.
Gyors,mennyei finom és nagyon hamar elfogy!! :)
A muffin tészta receptje :
https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2016/05/csokis-glutenmentes-paleo-muffin.html
Megjegyzések
Megjegyzés küldése