Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
2 evőkanál mustár
3 evőkanál méz
1 mokkáskanál só
frissen őrölt bors
1 kisebb ág rozmaring
1 teáskanál vaj
Elkészítése:
1. A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk,kettévágjuk és kicsit beirdaljuk.
2. Elkészítjük a pácot: a mézet,mustárt,sót és borsot kikeverjük, ráöntjük a csirkecombokra és alaposan megforgatjuk benne,majd adjuk hozzá a rozmaring ágacskát is. Hűtőben hagyjuk pár órára vagy akár egy éjszakára, hogy jól összeérjenek az ízek.
3. Fogunk egy hőálló tálat /tepsit, amit a vajjal kikenünk,belefektetjük a csirkecombokat, majd meglocsoljuk a mézes-mustáros páccal és persze ne feledkezzünk el a rozmaringról sem.
4. Előmelegített sütőben alsó-felső sütés,légkeverés programon először 150°-on süssük puhára a csirkecombokat, majd vegyük feljebb a hőfokot 200-220 °-ra és így sütjük szép pirosra.
Párolt rizzsel tálaltam! Gyors és nagyon finom vacsi! Jó étvágyat! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése