Hozzávalók: /4 személyre/
4 db egész csirkecomb
1 db nagy fej vöröshagyma
50 dkg ceruzabab
25 dkg gomba
1 db sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
olaj
só,bors
1 csapott teáskanál őrölt pirospaprika
kakukkfű és őrölt kömény ízlés szerint
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
1. A csirkecombokat és a zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A csirkecombokat kettévágjuk , a zöldségeket pedig felaprítjuk. (A hagymát csak negyedeltem,a ceruzababot sem aprítottam kisebbre.)
2. Az összes hozzávalót egy nagy tálban alaposan összekeverjük , hogy jó fűszeres legyen mindenhol.
3. Egy tűzálló tálat kenjük ki az olajjal, és öntsük bele a fűszeres zöldséges husikat. Fedjük le alufóliával.
4. Forró sütőben (kb. 180°-on alsó-felső sütés programon ) egy óra alatt pároljuk meg,majd vegyük le róla a fóliát és pirítsuk meg a tetejét.
Könnyű,finom és gyorsan elkészül! :) Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése